Minižáci na premiéře v Lounech nezklamali. Starší žáci odehráli první jarní turnaj v Ústí nad Labem

Minižáci na premiéře v Lounech nezklamali. Starší žáci odehráli první jarní turnaj v Ústí nad Labem

Děčínští minižáci odehráli svůj první turnaj v Lounech. Na úvod se střetli s Tygříky z Ústí nad Labem a bylo znát, že naši minižáci s házenou teprve začínají. V dalších zápasech se děti začali rozehrávat a první vítězství na sebe nenechalo dlouho čekat. Minižáci dokázali porazit tým Lovosic a tým DHK Baník Most. Věříme, že díky tréninkům se naši svěřenci budou neustále zlepšovat. Děkujeme rodičům za podporu a těšíme se na další turnaj 26. března v Ústí nad Labem.

Starší žáci odehráli svůj první jarní turnaj v Ústí nad Labem. Kluci z Děčína hrají společně s Tygrama a nemožnost účastnit se společných tréninků, a absence sportovní haly v Děčíně, je citelně znát na výsledcích. Kluci dokázali porazit pouze tým Loun, jenž byl sestaven převážně z mladších žáků, a odehrát vyrovnaný první poločas s lavičkou Liberce. Velkou šanci teď ve hře dostávají mladší žáci z ročníku 2004. Je potřeba aby se tito kluci rozehráli a v příštím roce byli součástí týmu. Další turnaj nás čeká 1. dubna v Liberci.

Výsledky:
UL - Lovosice 15:31 (7:17)
UL - Most 13:30 (6:15)
UL - Louny 22:16 (9:4)
UL - Liberec 14:25 (7:10)

Branky a sestava:
Frýda 25, Krpálek 16, Plachý 9, Ouředník 8, Hospodka 4, Plecitý 2, Loukota a Sigmund 1, Taborshi (golman), Choc, Macht, Černý, Kubíček, Nesměrák.
Trenér: Tomáš Jablonický, Vedoucí: Stanislav Macht

Autor: Tomáš Jablonický