Minižáci předvedli pěknou házenou na turnaji 4+1 v Lovosicích

Minižáci předvedli pěknou házenou na turnaji 4+1 v Lovosicích

Minižákům se na turnaji v Lovosicích opravdu dařilo. Hráči předvedli krásnou hru a dokázali konkurovat celkům z Lovosic a Loun.

Krásnou sluneční sobotu strávili naši minižáci na turnaji 4+1 v Lovosicích. Na turnaj se vydalo deset hráčů z ročníku 2008 až 2010. Postupně jsme se utkali s týmem Lovosic, Loun, Tygrů a Černých Andělů. Slavoj už od podzimu startuje v kategorii pokročilých a už těmto týmům dokáži bez problému konkurovat.

Kluci turnaj zvládli na jedničku. Začátečnické chyby už téměř vymizely. Občas se ještě najde nějaký ten "kix", ale to se v této kategorii očekává. Hráči už krásně stříli ze střeleckého postavení, příhrávají si loktem nad ramenem a dokáži se uvolňovat do prostoru. Sem tam si dovolí i nějakou parádičku (střelba za zády, hvězdu, atd.) - děti házená opravdu baví. 

Tento turnaj potvrdil, že můžeme kluky začít připravovat na velkou házenou 6+1. Už i na tréninku je znát, že kluci celkem rychle chápou hru. 

Děkujeme rodičům, kteří se přijeli podívat na svoje děti, za povzbuzování.

Další turnaj nás čeká po Velikonocích 28. dubna na domácí půdě. Tímto zveme všechny maminky, tatínky, babičky, dědečky, strejdy, tety, a další, aby přišli fandit a vytvořili tak dětem nezapomenutelnou atmosféru.

Fotogalerie: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2250975151592148&type=1&l=b704db217c