Mladší žáci čtvrtí na domácím turnaji

Mladší žáci čtvrtí na domácím turnaji

Mladší žáci odehráli svůj poslední turnaj v sezóně na domácí půdě. Na hřišti se střetli se soupeři.z Lovosic, Chomutova, Varnsdorfu a Jablonce nad Nisou.

HK Lovosice x TJ Slavoj Děčín Děčín 21:15 (8:6)

Ačkoliv byl soupeř favoritem, na hřišti to tak nevypadalo. Prvních deset minut osobní obrany byl Děčín vyrovnaným soupeřem Lovosic a až v poslední minutě poločasu se podařilo Lovosicím utéci o dvě branky. Druhý poločas byl ve znamení trefování tyček a břeven. Lovosice si chvilku nevěděli rady s Děčínskou obranou. Nakonec soupeř dokázal utéci o šest branek a Děčín utržil první porážku na domácím hřišti.

TJ Slovan Varnsdorf x TJ Slavoj Děčín 13:6 (7:5)

Celý zápas byl vyrovnaný, bohužel se ke konci zápasu domácí hráči dokázali rozhádat a darovat tak vítězství Varnsdorfu. Tento zápas opravdu nebyl reklamou pro děčínskou házenou a někteří hráči by se měli zamyslet nad svým chováním!

HK Chomutov x TJ Slavoj Děčín 16:9 (6:5)

I zde se výkonnostní rozdíl na hřišti smazal. Osobní obrana opět vyrovnaná. Zápas pak již od 15 minuty pod taktovkou Chomutova.

TJ ELP Jablonce n.N. x TJ Slavoj Děčín 12:18 (7:6)

Tento zápas byl povinností vyhrát. Případná remíza, nebo prohra by pro Děčín znamenal ztrátu bodů a celkově by tak skončil na posledním místě v kraji. Naštěstí se hráči Děčína dokázali semknout a Jablonec porazit o šest branek. V brance opět výborně zachytal Masojídek a v útoku si udělal Rys a Hruška z branky soupeře střelnici. 

Konečná tabulka 

  1. HK Chomutov (35 budů)
  2. HK Lovosice (34 bodů)
  3. TJ Slovan Varnsdorf (15 bodů)
  4. TJ Slavoj Děčín (8 bodů)
  5. TJ ELP Jablonec nad Nisou (6 bodů)

Jsme rádi, že se nám za deset měsíců podařilo postavit tým (převážně z ročníku 2007), který se začíná vyrovnávat soupeřům. Pokud budou kluci a holky takto růst i v nové sezóně, mohou nás čekat zajímavé výsledky. Je však potřeba zapracovat na chování některých hráčů, které není zrovna dobrou reklamou pro Slavoj. V sezóně 2018/2019 budeme muset taktéž doplnit kádr alespoň o pět nových hráčů.

Nejbližší turnaj mladších žáků je plánován na září, kdy se zúčastní Házenkářského festivalu v Lovosicích. Před tímto turnajem bude probíhat soustředění a črtnácti denní příprava.

Hráči: Vojtěch Rys, Petr Hruška, Anna Mošnová, Jakub Vilacký, Josef Procházka, Josef Macht, Vít Světelský, Matěj Bachroň, Nicolas Líbal, Natálie Kučerová, Patrik Dzurojurko a Matěj Bachroň.

 

T.J.