Aktualizace Házenkářské soustředění 2020

Aktualizace Házenkářské soustředění 2020

Protože se momentálně nesetkáváme na trénincích, a kontakt s dětmi a rodiči je v současné situaci minimální, dovolte nám napsat pár informací na které se nás často ptáte.

Házenkářské soustředění 2020 proběhne v řádném termínu. Soustředění se uskuteční v rekreačním areálu Poslův Mlýn (http://www.posluvmlyn.cz). V areálu se mohou pohybovat jen ubytovaní rekreanti a pro veřejnost je uzavřen. Sportovní aktivity budou probíhat v areálu případně v blízkém lese/louce. Doprava na a ze soustředění bude zajištěna objednaným autobusem.

Přihlášky na soustředění byly již uzavřeny a kapacita je zcela naplněna, a však někteří přihlášení účastníci neuhradili do 15. dubna zálohu 2.000,-Kč. Prosíme tedy o uhrazení této zálohy v co nejbližším možném termínu, jinak budou místa uvolněny dalším zájemcům. Přihlášení účastníci, kteří uhradili zrušený turnaj Prague Handball Cup 2020, mají automaticky turnajový příspěvek převedený jako zálohu na soustředění. Pokud potřebujete vystavit fakturu pro zaměstnavatele (či jiné potvrzení), zašlete vše potřebné na email tomas.jablonicky@hazenadecin.cz - fakturu/potvrzení vám obratem zašleme zpět.

Pokud dojde ke zrušení Házenkářského soustředění z vyšší moci - zhoršení situace s nemocí COVID-19 a vyhlášení omezení ze strany Vlády ČR; budou veškeré poplatky vráceny v plné výši.

Storno podmínky (dle smlouvy s rekreačním střediskem)

  • do 90 dnů před zahájením soustředění - 50% 
  • do 60 dnů před zahájením soustředění - 60% 
  • do 30 dnů před zahájením soustředění - 70% 
  • do 14 dnů před zahájením soustředění - 90%
  • do 7 dnů před zahájením soustředění - 100%

V případě doložené nemoci (lékařská zpráva) bude poplatek vrácen v plné vyšší. Všichni účastníci jsou (jako členi) pojištěni u České unie sportu a případný úraz se bude řešit přes pojistku (https://www.cuscz.cz/sluzby-servis/vzp-2019.html) uzavřenou u VZP v součinosti s oddílem.

Během konání soustředění budeme dbát zvýšené hygieny. Po celou dobu konání akce bude přítomná zdravotnice, která se postará o zdraví (fyzické i psychické) všech účastníků.

Sportovní ativity a pobyt

  • Každý den se budou konat tři tréninkové jednotky + kategorie starších žáků zažije ranní výběh před snídaní.
  • Ubytování účastníků je řešeno v samostatné chatě s vlastním hygienickým zařízením kam nemá nikdo jiný přístup. Realizační tým bude ubytován společně s dětmi v jedné budově a děti budou tak neustále pod dohledem.
  • Strava je zajištěna pětkrát denně (snídaně, oběd, večeře a dvakrát svačina během dne).
  • Připraven bude výlet po okolí (pochod).
  • Poslední večer připravíme dětem opékání buřtů u ohně.
  • Pokusíme se zajistit koupání v hotelovém bazénu nedaleko areálu.

Doufejme, že se nám Házenkářské soustředění 2020 podaří zorganizovat minimálně stejně úspěšně jako v minulém roce.