Mladší žáci na turnaji v Lovosicích ukázali pěknou házenou

Mladší žáci na turnaji v Lovosicích ukázali pěknou házenou

Mladší žáci zajížděli na turnaj do Lovosic posíleni od dva minižáky z ročníku 2009 a 2008.

TJ Slavoj Děčín x HK Baník Most 19:21 (10:11)

Celý zápas byl od prvního hvizdu vyrovnaný. Jak hráči z Děčína, tak Mostečtí, předváděli velmi rychlou házenou. Bohužel na obou stranách docházelo neustále k chybám a zbytečným ztrátám míčů. Děčínským se dařilo procházet na šestku, ale namísto proměněné branky, se spíš dařilo trefovat tyče, brankáře, nebo zahodit míč mimo branku. Hráče musíme však za tento zápas pochválit. Všichni na hřišti se házenou doslova bavili a snažili se za každou cenu vyhrát. 

TJ Slavoj Děčín x HK Lovosice B 8:16 (16:25)

Hráčům ze Slavoje docházeli, po napínavém zápase s Mostem, síly. Nebyli jsme schopni omezit chybné přihrávky a taktéž se nám nedařilo překonat brankáře soupeře. 

TJ Slavoj Děčín x HSK Tygři Ústí nad Labem 17:17 (12:9)

Podcenění soupeře z naší strany nás stáli body. Slavoj colou dobu vedl o několik branek. Bohužel několik chyb způsobilo v druhém poločase rychlé vyrovnání. Slavoj tedy musel neustále dohánět soupeřův jednobrankový náskok. K vyrovnání na stav 17:17 došlo v poslední minutě. Šanci na vítězství jsme zahodili v posledních sekundách, kdy jsme orazítkovali tyčku soupeře.

TJ Slavoj Děčín x TJ Loko Louny 30:5 (4:19)

Proti herně a fyzicky vyspělejšímu týmu z Loun jsme nebyli schopni konkurovat. Zápas jsme tedy pojali jako trénink a vyzkoušeli jsme si všechny hráče na různých postech.

O proti poslednímu turnaji v Lounech, předváděl Slavoj mnohem rychlejší a dravější házenou. Začínají se prosazovat všichni hráči a začíná se vytrácet zbytečný strach a respekt ze soupeře. Velký prostor také dostali dva minižáci (Záveský a Procházka) a vůbec se na hřišti neztratili.

Branky Slavoje:

Hruška Petr 44, Bédy Jonáš 5, Vilacký Jakub 5, Světelský Vít 2, Mošnová Anna 1.