Poslední letošní turnaj miníků v Lovosicích

Poslední letošní turnaj miníků v Lovosicích

V sobotu 4.12. se odehrál poslední turnaj miníků v roce 2021. A naším klukům se dařilo.

Sobotní turnaj v Lovosicích se ve skupině „A“ táhl pod taktovkou našich kluků z Děčína. Zápasů se odehrálo celkem řtyři. Skupiny "A" se zúčastnily teamy Lovosických Lovců A, DHK Most A, Spartakem Ústí nad Labem a složený tým dětí. 

V prvním zápas s klubem Lovosických Lovců „A“ zvládli naši chlapci velice dobře. Od začátku hry měli s námi lovosičtí hráči problémy. Naši minižáci totiž dokáží předvést rychlou hru, ve které se daří jak obraně tak i v útoku. Branku podržel držel náš výborný hráč Lukáš Stupka, který si dokáže velice dobře poradit na všech herních postech a to nejen v mini házené. Dalšími hráči, kteří předváděli v této hře excelentní kousky, byli: Kudrhalt Jan, Zvolánek Jan, Rogozinský Aleš, Antonín Rejman, Latislav Vít a Loubek Eliáš. V kategorii mini se oficiálně skóre nepočítá, ale občas si ho počítáme sami. Výsledek této hry byl 27:16 pro naše Děčíňáky.

V další utkáních s DHK Most A, Spartakem Ústí nad Labem a složeného týmu dětí, již nebylo o čem přemýšlet. Nejsilnější soupeř byl za náma a tak do hry šli i naši začátečníci aby si hru plně vyzkoušeli. Ve hře jim byl vždy k dispozici alespoň jeden zkušenější hráč, který hru podržel a zkorigoval. Kromě hry s Lovosicemi, kdy trenér Luboš (!) zapomněl, pak byla na poslední dvě minuty hry nasazena naše „čtyřka“ hráčů, která měla zákaz výstřelu po první přihrávce, ale musela si nejméně 5x přihrát a vytvořit střeleckou příležitost pro jednoho z nich. Všechna zbylá utkání tedy patřila našim chlapcům, kterým tímto opět velice děkujeme za předvedený výkon!

Lovosický turnaj byl posledním v tomto roce. Další turnaje krajských soutěží se odehrají až na jaře.

Luboš S.