Domácí borci překvapili 3 místem

Domácí borci překvapili 3 místem

14. září se odehrál na domácím hřišti v Chrochvicích první turnaj letošní sezóny a domácí borci se za své výkony nemuseli vůbec stydět.

TJ SLavoj Děčín x HSK Tygři Ústí n.L.

Svůj první zápas odehráli mladší žáci s Tygrama. Ikdyž, soupeř byl mírně favorizován, hráči Děčína si po celou dobu drželi dvou brankoví odstup. Tygři dokázali snížit náskok na jedno brankoví rozdíl, ale díky disciplinovanosti Děčínských hráčů zápas po 20 minutách skončil výsledkem 5:4.

Po vzájemném zápasu následovali dovednostní soutěže. Zde si již Slavoj nenechal uniknout celkové vítězství a zvítězil v osobní obraně skórem 2:0 a v shot-outech 2:0.

Zápas: 5:4

Osobní obrana: 4:2

Shot-out: 2:0

 

TJ Slavoj Děčín x HK Lovosice B

Druhý zápas se pro Slavoj již neodehrával zrovna v tom nejlepším duchu. Hráči nastoupili proti týmu Lovosického béčka s vidinou lehkého vítězství. Lovosice dokázali během několika minut nastřílet 2 brankoví náskok a zaskočit tím úplně děčany. Po rychlém gólovém sletu a ve stavu 3:0 v druhé minutě, si trenér domácích vyžádal Time-out. To se nakonec ukázalo jako výborný tah a hráči se konečně rozehráli. Bohužel Slavoj už nedokázal dohnat soupeře a podlehl béčku 4:7.

Ani v dalších disciplínách se Slavoji nedařilo. Mírným úspěchem by se dala považovat remíza v osobní obraně.

Zápas: 4:7

Osobní obrana: 2:2

Shot-out: 0:2

 

TJ Slavoj Děčín x HK Lovosice A

Lovosické áčko bylo považováno za favorita celého trunaje (což se nakonec potvrdilo vítěstvím v turnaji), ale i tak se Slavoji dařilo dohrávat svoje akce a ohrožovat tak branku soupeře. Lovosické áčko si však nenechalo uniknout potrestat každou chybu Slavoje gólem a Slavoj tak podlehl áčku rozdílem 5:17.

Zápas: 5:17

Osobní obrana: 3:8

Shot-out: 3:2

 

TJ Slavoj Děčín x HK Baník Most

Poslední zápas sehrálo družstvo Slavoje s Mostem. Ačkoliv měli domcí hráči od zčátku střelecky navrh, nedařilo se jim proměňovat i proto vzájemné utkáni skončilo remízou 4:4. Další disciplíny však skončili již jednoznačně pro Děčínské házenkáře výhrou.

Zápas: 4:4

Osobní obrana: 3:2

Shot-out: 3:0

 

Celkově skončili borci Děčína na skvělém třetím místě se 14 body. Další vystoupení Slavoje se bude konat na olympiádě dětí v Chomutově 25. září.