Víkend mladých házenkářů

Víkend mladých házenkářů

Mladší žáci zajížděli na turnaj do Lovosic a vybojovali třetí místo.

Mladší žáci odehráli turnaj v Lovosicích a vybojovali třetí místo. Bohužel jsme opět vyjížděli v malém počtu hráčů (8).

Družstvo předvedlo proti Varnsdofu a Jablonci důraznou obranu, která však byla odměňována dvominutovými tresty. Proti Varnsdorfu vedl Děčín celou dobu s tříbrankovým náskokem, než byl vyloučen Líbal (červená karta) a dva další hráči. Nakonec nám Varnsdorf utekl o tři branky, které jsme již nestihli dorovnat. Jablonec jsme bez větších potíží přehráli. V bráně skvěle zachytal Masojídek. Chomutov a Lovosice jsou výkonostně mnohem lepší a tým složený převážně z minižáků se jim zatím nemůže rovnat.

Děčín je v průběžné tabulce na čtvrtém místě na kterém se nejspíš udrží (pro třetí místo je potřeba získat 5 bodů). Poslední turnaj se odehraje na domácím hřišti 26. května.

Děčín x Lovosice 9:16 (5:5)
Děčín x Chomutov 7:16 (2:3)
Děčín x Varnsdorf 13:16 (3:3)
Děčín x Jablonec 18:8 (5:3)

Sestava a branky: Petr Hruška (20), Vojtěch Rys (18), Jakub Vilacký (7), Nicolas Líbal (2), Natálie Kučerová, Patrik Dzurojurko, Anna Mošnová, Matěj Masojídek (brankář).

Družstvo minižáků zajíždělo do Chomutova a dle slov trenéra se hráči opět zlepšili jak v obraně, tak v útoku. Potvrdilo se nám, že hráči už nemají problém s nízkým loktem a mají přehled ve hře.